Select Page

Športna vzgoja in rekreativna vadba za študente UL FGG

V študijskem letu 2016/2017 na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani potekajo trije športni programi:

  • Izbirni predmet Športna vzgoja (4KT) na I. stopnji bolonjskega študija,
  • Izbirni predmet Športna vzgoja (3KT) na II. stopnji bolonjskega študija,
  • Rekreativna vadba za vse študente UL FGG.

Izbirni predmet lahko študenti izberejo enkrat v času študija, pri vpisu v višji letnik na začetku študijskega leta. V vadbene programe se vpišete preko spletne učilnice, kjer so objavljene vse informacije o predmetu (pravila, navodila, kriteriji ocenjevanja, urnik ipd.).

 

Rekreativna vadba je namenjena vsem študentom UL FGG za vzdrževanje zdravega in aktivnega načina življenja med študijskim letom. Za študente s posebnimi potrebami bomo izvajali vadbo po dogovoru preko celega leta. Na rekreativno vadbo se lahko študenti prijavijo vsako leto na začetku študijskega leta. Prijave se sprejemajo do zasedenosti prostih mest.

Izbirni predmet in rekreativna vadba zajemata naslednje športne zvrsti: košarko, nogomet, odbojko, fitnes, funkcionalno vadbo, namizni tenis, tek v naravi, aerobiko, družabne plese in različne športne aktivnosti v naravi (kolesarjenje, planinarjenje, tečaje jadranja, enodnevne smučarske izlete, smučarske tečaje, kajakaštvo, rafting, Flying Fox in drugo). Vsa obvestila o aktivnostih v naravi bodo objavljena na spletnih straneh fakultete in v forumu spletne učilnice.

 

Prijave sprejema

pred. dr. Aleš Golja,
kabinet 309

ŠPORTNA TEKMOVANJA NA UNIVERZI V LJUBLJANI

Športna zveza Univerze v Ljubljani vsako leto organizira:

  • ligaška tekmovanja UL v: odbojki, košarki, nogometu in tenisu,
  • panožna prvenstva UL v: orientacijskem teku, plavanju, namiznem tenisu, skvošu, hitropoteznem šahu, badmintonu, judu, pikadu, curlingu, biljardu, rokometu, jadranju, odbojki na mivki, atletiki, golfu in košarki 3na3.

Prosimo študente, ki želijo sodelovati v ligaških tekmovanjih-ekipah UL FGG, da do konca meseca oktobra posredujete podatke predavatelju športne vzgoje: pred. dr. Aleš Golja, kabinet 309, ales.golja@fgg.uni-lj.si.