Select Page

Navodila za vpis na 1. stopnjo študija

Portal eVŠ

Portal eVŠ

Prijavo za vpis kandidat odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ.

Za vpis na naši fakulteti nam morate obvezno poslati po pošti (ali prinesti osebno na vpis):
  1. PrijavaŠtudenti se lahko na študij 1. stopnje prijavijo zgolj prek portala eVŠ.
  2. Vpisni listIzpolnjen vpisni list (v katerega s pomočjo navodil v nadaljevanju vstopate z uporabniškim imenom in geslom),
  3. Diplomaza kandidate, ki niso zaključili študija na UL FGG na vpogled originalno diplomsko listino ali originalno potrdilo o diplomiranju,
  4. Položnicakopijo plačane položnice za vpisnino in
  5. Kuverta A5prazno kuverto A5 z vašim naslovom, na katerega vam bomo poslali potrdila o vpisu.

Vpis na I. stopnjo na UL FGG poteka elektronsko preko spletnega referata. Spodaj smo za vas pripravili vso dokumentacijo, ki jo potrebujete za vpis. Predstavitveni zbornik, učni načrt in predmetnik posameznega študijskega programa najdete v povezavah spodaj (podrobneje za posamezen študij).

Novinci boste najkasneje v začetku avgusta po pošti prejeli podrobna navodila za vpis, skupaj z uporabniškim imenom in geslom, s katerim boste vstopali v spletni referat. Pošto vam bomo na e-naslov poslali v nekaj dneh po tem, ko bo Vpisna prijavno informacijska služba Univerze v Ljubljani opravila izbirni postopek in nas obvestila, kateri, sedaj še dijaki, boste sprejeti na študije na naši fakulteti.

Spletni referat

Uporabniško ime za vstop v spletni referat je vaša digitalna identiteta. Digitalna identiteta ni vaš e-poštni naslov, čeprav izgleda podobno. Za podporo in pomoč glede vsebinskih vprašanj pošljite e-pošto na: referat@fgg.uni-lj.si.

Študijski programi 1. stopnje